Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πρώτη μας επίσκεψη στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α.



Με χαρά σας ανακοινώνουμε την πρώτη μας δράση! Αυτή την Παρασκευή 25.5.12 στις 11.30 το πρωί θα κάνουμε επισκεπτήριο στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.). Η στήριξη και βοήθειά σας είναι για εμάς σημαντική, είτε δηλώνοντας συμμετοχή για την επίσκεψη είτε συμβάλλοντας στη συλλογή πραγμάτων υλικής βοήθειας που θα μαζέψουμε για το Ε.Κ.Κ.Ν.Α.

Όποιος επιθυμεί να έρθει στην επίσκεψη θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέσω ιμέιλ στο kefoi.panteiou@gmail.com με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο μέχρι την Κυριακή 20.5.12 23:59 (οι θέσεις είναι περιορισμένες αλλά ελπίζουμε να υπάρξουν κι άλλες επισκέψεις όμως)

Η συλλογή των πραγμάτων θα γίνει στο αίθριο του Παντείου την:
  • Τετάρτη 23.5.12 14:00-16:00 
  • Πέμπτη 24.5.12 15:00-17:00

όπου θα μαζέψουμε:

  • τηλεκάρτες (βολεύει των 10 ευρώ),
  • νεανικά αντρικά ρούχα και είδη ρουχισμού (και μεταχειρισμένα αρκεί να είναι καθαρά) – φόρμες φούτερ, τζιν, κάλτσες, εσώρουχα, φανέλες
  • πετσέτες, σεντόνια (και μεταχειρισμένα),
  • είδη υγιεινής – με σειρά προτεραιότητας: οδοντόκρεμες, σαπούνια, ατομικές συσκευασίες σαμπουάν (πληροφοριακά υπάρχουν κάτι σαμπουάν που είναι και αφρόλουτρο μαζί – βολεύουν), οδοντόβουρτσες, μπατονέτες, χαρτί υγείας,

* !! ακόμα και μεταχειρισμένα ρούχα και σεντόνια, πετσέτες  που εμείς μπορεί πια να μην τα χρησιμοποιούμε  ή μας είναι πια άχρηστα επειδή έχουν παλιώσει ή αλλοιωθεί, στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α.  έχουν αξία και θα χρησιμοποιηθούν.
…και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι είναι αναγκαίο.



(Η διεύθυνση του Παντείου Πανεπιστημίου είναι Λεωφ. Συγγρού 136 176 72 Καλλιθέα, Αθήνα. 
Αν έρθετε με αυτοκίνητο βλ. χάρτη εδώ
Αν έρθετε με Μ.Μ.Μ. κατεβαίνετε στη στάση Μετρό Συγγρού-φιξ στην έξοδο Δράκου. Πηγαίνετε στη στάση του λεωφορείου ακριβώς απ' εξω επί της οδό Συγγρού. Όλα τα λεωφορεία που περνάνε σταματάνε στο Πάντειο (3 στάσεις από το μετρό)

** Για τη μετακίνηση μας στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α. θα δώσουμε ραντεβού συνάντησης σε σημείο που να βολεύει τους περισσότερους και θα γίνει με δικό μας αυτοκίνητο (τα έξοδα μετακίνησης θα τα μοιραστούμε - βενζίνη και διόδια - περίπου 3-4 ευρώ το άτομο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: